Menu Sluiten

Plaatsing Brandwerende Scheidingswanden

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Totaalpakket brandveiligheid

Reken op de expertise en het vakmanschap van All Fire Security wanneer het gaat om uw brandveiligheid. Wij werken steeds op maat van uw bedrijf en bieden u advies waar nodig.

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze webshop!

Dienstencategorieën

Productcategorieën

Al meer dan 20 jaar lang verzorgen we uw brandbeveiliging. Kies daarom voor de beveiliging die u volledig kan vertrouwen.

03131960313196

Meer info

tags: Brandwerende Wanden – Gecertificeerde Brandwanden – Plaatsing Brandwerende Wanden – Wetgeving Brandwerende Wanden – Brandweerstand Brandwerende Wanden – 

Wenst u meer info over plaatsing brandwerende scheidingswanden kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Plaatsing Brandwerende Scheidingswanden

Brandweerslang | Brandpreventie | Brandblusapparaten | Veiligheid | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsing brandwerende scheidingswanden

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie diensten isotherme constructies isotherme deuren geconditioneerde hoogbouw dak en gevelbekleding referenties realisaties klanten nieuws jobs ons verhaal contact nl nl fr menu isotherme constructies isocab construct ontwerpt en plaatst standaard en op maat gemaakte koel en diepvriescellen en magazijnen van nieuwe modules tot het aanpassen of heropbouwen van bestaande ruimtes voor elk bedrijf dat actief is in de voedingssector en nood heeft aan gekoelde ruimtes om bederfelijke voedingsproducten op een constante temperatuur te houden plaatsing brandwerende scheidingswanden met gegarandeerde rendementsstijging Isotherme constructies met een hoge isolatiewaarde isocab construct ontwerpt en plaatst isotherme constructies op maat voor elk bedrijf dat voedingsmiddelen stockeert of verwerkt koele bergingen koel.

home sitemap main menu home voorstelling producten services contact home voorstelling producten services contact spouwmuurisolatie gevelbekleding date augustus wanden en plafonds de muynck bvba heeft een jarenlange ervaring in het vervaardigen van valse wanden en plafonds in gipsvezelplaten. In fermacell gipsvezelplaten bevinden zich geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze bevatten geen lijm waardoor de plaatstructuur beter kan ademen. Deze platen zijn waterafstotend en brandwerend. Toepassingsbereik scheidingswanden niet dragend met stalen of houten onderconstructie scheidingswanden dragend met stalen of houten onderconstructie woningscheidende wanden dragend en niet dragend brandwerende wanden dragend en niet dragend g.

Inlichtingen over Plaatsing brandwerende scheidingswanden

home over ons realisaties contact interieurbouw vanaf de eerste gesprekken wordt er een band geschept met de klant die vervolgens uitbloeit in de realisatie van uw droominterieur. Afhankelijk van de uit te voeren werken komen wij bij u ter plaatse om de nodige opmetingen te doen en bestaande ideen te kaderen om zo samen met ons advies tot het gewenste resultaat te komen. Indien u al over plannen beschikt dan kan u deze steeds bezorgen en kan een eerste bespreking plaatsvinden ivm de gewenste stijl en indeling van uw project. Een volgende ontmoeting kan plaatsvinden in ons bureel te kampenhout waar verdere aanpassingen gebeuren en materialen kunnen gekozen worden. Ter plaatse hebben wij verschillende stalen ter beschikking die kunnen helpen bij de materiaalkeuze zodat u een brede kijk heeft rond de mogelijkheden voor de afwerking van uw ruimte bent u geïnteresseerd in de prijs van plaatsing brandwerende scheidingswanden Woon winkel en kantoorinrichting een traditioneel kantoor een gezellige leef of winkelruimte een rustig werkhoekje of een industrieel bureau. Wij maken werk van praktisch in te richten ruimtes speciale wer.